Lente…een frisse start!

InvizienUitstralen logo klein
Ik begin de lente goed, namelijk met een nieuw logo. En ik ben er ontzettend trots op en blij mee! Voor mij zit er alle elementen in wat ik met Invizien en Uitstralen wil uitstralen 🙂

frisse start
De lente is aangebroken en het lijkt wel alsof hij niet kon wachten, want wat hebben we al heerlijk zonnige dagen achter de rug. Als dat een aankondiging is van wat we kunnen verwachten, dan zeg ik: kom maar op lente!

De energie van de lente vind ik altijd weer een hele verademing, na de rust en het ingetogene van de winter. Ramen en deuren open gooien, naar buiten gaan en buiten naar binnen laten komen. De frisse wind, knoppen aan de bomen, bloesems, gele narcissen en paarse krokussen… daar word je toch vrolijk van?!

Ontwaken
In de afgelopen maanden (winter) is me steeds helderder voor ogen komen te staan welke richting ik met Invizien en Uitstralen op wil. Ik vind het zo mooi om te zien hoe een en ander zich uitkristalliseert en hoe op (soms onverwachte momenten) inspiratie en inzichten zich aandienen J Voor mijn gevoel zijn er dan ook veelbelovende zaadjes geplant en ik kan bijna niet wachten tot ze op komen! Ik geef je alvast een voorproefje:

Levensondernemer
Op mijn nieuwe visitekaartje staat ‘coaching voor de levensondernemer’, een woord dat ineens in me opkwam terwijl ik auto aan het rijden was (het was trouwens een rit boordevol inspiratie, straks meer daarover). Ik was op zoek naar een heldere omschrijving van tot wie ik me wil richten met Invizien en Uitstralen. Als ondernemer heb ik iets met ondernemen en ondernemers, echter wil ik me niet uitsluitend tot ondernemers richten. Je kunt, naar mijn idee, ook ondernemer zijn zonder eigen bedrijf. Ondernemen is voor mij meer een persoonlijke eigenschap dan een professie. Wat is dan een levensondernemer, zul je je wellicht afvragen. Voor mij is een levensondernemer (in een notendop) iemand die ondernemend in het leven staat. Iemand die wil onderzoeken en zich wil ontwikkelen.

Wat versta jij onder levensondernemer?
Wat roept dat woord, die omschrijving bij jou op?

In de pen
Tijdens die rit waarop de levensondernemer helder werd, kreeg ik ook inspiratie voor een nieuwe programma. Het zit nog in de pen, maar ik wil toch alvast een tipje van de sluier oplichten.

Het is een programma voor mensen die op hun tandvlees lopen, bij wie het even allemaal teveel is (werk, privé, omstandigheden, de combinatie…). Ik wil ruimte en rust creëren waarin je op adem kunt komen, bij jezelf kunt komen en (weer) tot je kern komt. Loslaten van maskers, van moeten, of van wat je belemmert helemaal jezelf te zijn. Het worden kleine groepjes, waarin een ieder zijn of haar ruimte kan innemen, waar het veilig is om te zijn en te delen. De komende lentemaanden meer over dit zaadje!

Welk zaadje laat jij opkomen?

Ik wens je een frisse start van een nieuwe bloeiend jaar!

Groeten, Kirsten

Tags: , ,


Terug naar agenda »