Welkom Herfst – wat ga je brengen?!

Beste bezoeker,
ik begin deze herfst, voor het eerst sinds jaren, zonder Sei-stap!
De beslissing om hem te annuleren viel me zwaar en tegelijkertijd moest ik er ook om lachen. Want ik had moeten weten dat het thema dat ik had gekozen ‘ont-focussen’ iets met me zou doen (elk thema van elke Sei-stap doorleef in de voorbereiding naar de avond zelf).

Herfst energie vraagt om loslaten wat niet meer nodig is,
om reflectie wat niet meer past. Herfststormen schudden aan je overtuigingen, ideeën en planning…

Dus tja, ga je het dan over focussen en ont-focussen hebben, in een Herfst energie, dan kan het gebeuren dat zo’n avond ineens niet gaat werken.

Te strakke focus
Focus is goed, het helpt je ergens te komen, om door te zetten en de juiste beslissingen te nemen om je doel te behalen. Teveel focus kan je oogkleppen geven, tunnelvisie. Hou je die te lang vast dan kun je kansen gaan missen of droogt de inspiratie op.

Dat had ik graag deze Sei-stap met je willen onderzoeken en ontdekken, wat gebeurt er als je de focus even helemaal los laat…

Laat de wind waarde onthullen

Ik ga deze herfst gebruiken om de wind door mijn Sei-stap plannen te laten waaien.
Ik laat het oude los opdat er iets nieuws kan ontstaan
Dat ik je een plek wil bieden om stil te staan en bij jezelf te komen, dat blijft. Hoe ik dat vorm ga geven? Ik sta open voor wat er komt als ik de focus loslaat!

En je hoort het wel als er een nieuwe vorm is ontstaan 🙂

Ik wens je een mooie Herfst en dat in al je herfststormen je het zicht mag geven op iets waardevols en moois!

Tags: , ,


Terug naar agenda »